Preguntes freqüents

He oblidat la meva contrasenya, què haig de fer?
Entra en https://participacio.catalunyaencomu.cat/ca/user/password i posa el teu mail, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per a poder generar la teva nova contrasenya. Una vegada ho hagis fet, ja podràs entrar amb el teu nom d'usuari i amb la nova contrasenya.

Puc modificar les meves dades personals?
Si vols modificar les teves dades d'accés i/o les teves dades personals entra en la secció de Les meves dades i allà podràs fer-ho. En el cas de voler modificar el teu municipi, hauràs de sol·licitar-lo en les teves dades personals i des de l'administració de la plataforma es gestionarà.

Com puc els meus canviar espais de participació?
Si vols modificar els espais de participació en els quals estàs, hauràs d'entrar en la secció Les meves dades i allà podràs fer-ho.

Com em puc verificar?
Per a ser una persona inscrita i poder participar en les votacions de l'organització hauràs de verificar-te. Per a poder fer-ho necessitem que pugis una foto dels documents que a continuació et diem seguint les indicacions:

  • Fotocòpia o fotografia del DNI o NIE amb domicili a Catalunya.

  • Fotocòpia o fotografia del DNI o NIE amb domicili fora de Catalunya o passaport o permís de conduir, més el certificat del padró o el rebut d'un subministrament bàsic (aigua, llum o gas) que no tingui més de tres mesos d'antiguitat i en el qual aparegui la teva identitat i un domicili a Catalunya.

Puc participar en les votacions?
Podran participar totes les persones inscrites i verificades en el cens de Catalunya en Comú. Si no estàs inscrita o verificada, podràs fer-ho en qualsevol moment. Aquí tens l'enllaç per a poder inscriure't: https://participacio.catalunyaencomu.cat/ca/alta-interessada

Com em puc donar de baixa?
Si vols deixar de rebre informació i/o donar-te de baixa completament de Catalunya en Comú com inscrita, has d'entrar en la secció de Dades personals i allà podràs dur a terme aquestes accions.